You-Outside.nl

Ga je voor een zwevende parasol of toch een staande?

Ga je voor een zwevende parasol of toch een staande?

Kies ik voor een zwevende of staande parasol?

You Outside levert twee verschillende type parasols de zweefparasol en de staande parasol oftewel de stokparasol. De stokparasol is van oudsher de meest gebruikte parasol met een standaard in het midden van het doek. De staande parasols zijn er in ronde, vierkante en rechthoekige vormen en dan in diverse afmetingen en stofferingen. De stokparasol is gemakkelijk te bedienen, te verplaatsen en op te bergen.

De zweefparasol die je nu steeds vaker ziet, ook wel een hangparasol genoemd, is een vrij hangende parasol waarbij de mast aan de zijkant staat waardoor de parasol als het ware zweeft. Doordat het frame naast je tuinset geplaatst kan worden, heeft u minder last van de parasolpaal. Op die manier kan de volledige ruimte onder de parasol benut worden. Een zwevende parasol neemt vaak wel wat meer ruimte in beslag en kan met zowel een rond als vierkant parasoldoek geleverd worden. Ideaal dus om je complete lounge set mee te overkappen. Uniek aan een zwevende parasol is dat deze 360° om zijn as kan draaien. Daarnaast hebben wij verschillende parasols  met verschillende kantel en draai mogelijkheden waardoor u op elk moment van de dag, ook bij een laagstaande zon, de parasol tegen de zon in kan draaien.

Wat nu de voordelen zijn van deze modellen?

Een zweefparasol is makkelijk te combineren met vrijwel ieder tuinmeubelstuk: je hoeft immers weinig rekening te houden met de voet deze kun je namelijk plaatsen naast je tuin- lounge set zonder dat de voet een obstakel is. Perfect dus als je bijvoorbeeld een tafel op het oog hebt waar geen parasol in het midden kan plaatsen.

Een groot voordeel van een stokparasol is de eenvoud. Het is in feite een simpel product maar wel van hoogwaardige kwaliteit,. De stokparasol is dan ook met name geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een simpele, betrouwbare en mooie parasol. Onder andere de eenvoud zorgt ervoor dat nog steeds veel mensen kiezen voor een stokparasol. Het plaatsen van een stokparasol is bovendien erg simpel. Je stopt de stok van de parasol in de parasolvoet of in bijvoorbeeld een opening in de tafel en klapt hem uit. Dat is alles!

Behoefte aan vrijblijvend advies? 

Mocht u nu toch nog twijfelen welke parasol het meest geschikt is voor uw situatie, neem dan contact met ons op via info@you-outside.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en bekijken graag samen met u wat voor u de beste optie is.

Laat een reactie achter: